DC Hairstyling

Haarmodelijn ‘REMIX’ najaar/winter 2021-2022

Beste klant,

Wil je jezelf niet aan banden leggen? Dan hebben we goed nieuws. Want wat je haar betreft zijn er dit najaar absoluut geen beperkingen. Dus je kunt helemaal los gaan!

WINGENDE LOOKS
Supervrije haircuts, hippe uitdagende kleuren en megaveel textuur: met de nieuwe trendcollectie REMIX kun je komend trendseizoen helemaal in the mix! We hebben inspirerende tophits (lees: knip-, kleur- en stylingtechnieken) uit de seventies en eighties letterlijk bij de kop genomen en bewerkt tot nieuwe, creatieve versies: net als in de muziek. Het resultaat? Een swingende look waarmee je gezien wilt worden. Right on!

VARIATIES OP EEN THEMA
Mooi voorbeeld: je weet dat we vaak eerst scheidingen in je haar kammen voordat we het knippen. Bij REMIX gaan we spelen met die scheidingen, zodat het haar op een nieuwe manier valt als het geknipt is. Hoe gaaf is dat? Komend seizoen zijn ook pony’s opvallend aanwezig in allerlei vormen en stijlen: van microkort tot superlang. Zullen we samen kijken wat bij jou past?

WOW-KLEUR
Als je ergens goed je gevoel mee kunt uitdrukken, dan is het wel met kleur. Daarom hebben we voor REMIX veel uitdagende tinten in huis. Diep paars, fuchsiaroze, turquoise, heftig koper: niks is te gek. We nodigen je uit om samen naar hartenlust te experimenteren met een wow-kleur die er na een paar weken weer uit is. We adviseren je graag! Liever iets minder uitbundig? Dat kan natuurlijk ook, we hebben tal van mildere nuances die passen bij jouw stijl en gevoel.

GIVE IT A TRY
De trendkapsels van REMIX hebben ook gemeen dat ze megaveel textuur hebben, ook voor de mannen. Het geheim? Een beetje extra ‘slag’ in de vorm van een tijdelijke grove omvorming – iets dat vooral in de eighties erg ‘in’ was. Ook zo’n omvorming is er na zo’n acht tot tien weken weer uit. Dus give it a try!

Schwarzkopf
Refectocil
Tangle Teezer
Invisibobble