DC Hairstyling

Haartrends voorjaar - zomer 2021

Beleef lol met je haar!
Beste klant, Gun je jezelf dit voorjaar een fantastische nieuwe look. Met de nieuwe Haarmodelijn voorjaar/zomer 2021 hebben wij van DC Hairstyling inspiratie in overvloed om jouw look een geweldige TWIST te geven: helemaal 2021, maar met een vleugje 70's.

Laagjes met geheugen
Zo lekker, dat haar dat lekker vrij om je heen beweegt en steeds weer precies goed terug valt. Alsof het een geheugen heeft! Het geheim? We knippen je haar in verschillende lagen, waarbij we spelen met geometrische vormen. Een beetje zoals Piet Mondriaan dat deed in de kunst, gecombineerd met wat inspiratie uit de jaren 70. Of je nu gaat voor kort, lang of daar tussenin: met deze haarmodelijn hebben we kapsels op iedere lengte, die passen bij jouw individuele stijl.

Slim kleuren
Via een slimme kleuring kunnen we bij DC Hairstyling precies de tint creëren die bij je past. Heb je nog geen kleuring, maar wel zin in iets nieuws? Kies dan voor een trendy combinatie van goud-blond en koel asblond: dé hit van deze zomer!

In een handomdraai
Onder het coronamotto ‘support your locals’ maak je je nieuwe look natuurlijk helemaal af met de kwalitatieve stylingproducten die je nu gelukkig weer bij ons kunt aanschaffen. Voorzien van deskundig en persoonlijk advies: kom daar eens om bij de gemiddelde online shop. Door de combi van die producten en ons vakkundige knip- en snijwerk geef je je nieuwe look in no time een andere twist. Hoe leuk is dat?
Dus vier de vrijheid, do the twist!

Schwarzkopf
Refectocil
Tangle Teezer
Invisibobble